proteinpannkakor

Pannkakor Med Proteinpulver

proteinpannkakor

Det finns många olika sätt att göra pannkakor, men tyvärr är inte alla recept näringsmässigt lika. Pannkakssmet kan innehålla mycket kolhydrater och kalorier, och pannkakor toppas ofta med sockerlag, sirap, vispad grädde och strösocker.

Nyckeln är att byta ut din klassiska pannkaka mot pannkakor med proteinpulver.

Vad Är Proteinpannkakor?

Proteinpannkakor tar standard pannkaksreceptet och ger det en hälsosammare, mer proteinpackad twist.

Pannkakor och deras fyllningar kan laddas med kalorier, kolhydrater och socker med mycket lite protein, så de fyller dig inte länge och kan leda till en oundviklig sockerkrasch. Proteinpannkaka recept, å andra sidan, använder ingredienser som proteinpulver och ägg för att förstärka proteinet och försöka minska på kolhydrater och socker. De är ofta gjorda med proteinpulver eller mandelmjöl istället för raffinerat mjöl. En portion proteinpannkakor kan ha mer än 15 gram protein, medan vanliga pannkakor bara innehåller cirka 2 gram protein.

Vad Är Bästa Proteinet För att göra pannkakor med proteinpulver?

Proteinpannkakor kan göras med alla typer av vanligt vassleproteinpulver eller växtbaserat proteinpulver. Smaklösa proteinpulver proteinpulver är mångsidiga, så du kan använda dessa pulver för att göra både söta och salta proteinpannkakor.

Proteinpulver innehåller alla nio essentiella aminosyror, som har stor nytta av din kropp och hjälper till att stödja muskelprestanda och återhämtning. Om du lägger till en skopa proteinpulver i ditt proteinpannkaksrecept kommer du att lägga till 19 till 27 gram protein till din frukost. Ännu bättre, det finns inget gluten, soja, fyllmedel eller konstgjorda smaker, färgämnen eller sötningsmedel, så du vet exakt vad som finns i varje skopa (och kan må bra om varje bit proteinpannkaka).

Hur Gör Man Proteinpannkakor

Det finns många olika sätt att göra pannkakor med proteinpulver. Vissa recept är enkla med bara några få ingredienser, medan andra är mer komplexa och kräver ett dussin olika ingredienser. Vissa recept använder kaliumfyllda bananer för att uppnå en pannkaksliknande sötma och konsistens, medan andra skippar frukten för att hålla sig så låg kolhydrater som möjligt.

Hur Får Man Sina Proteinpannkakor Mindre Torra?

Om du stöter på konsistensproblem medan du vispar dina pannkakor, försök att tillsätta en halv kopp vatten eller mer mandelmjölk till din blandning. Äppelmos eller grekisk yoghurt kan också hjälpa till att tjockna smeten.

Om ett recept kräver bakpulver, försumma det inte. Bakpulver hjälper till att ge dina pannkakor lite fluffighet.