melanotan 2

Melanotan

melanotan 2

Melanotan är en peptid som kan användas som ett bli brun utan sol medel och som leder till att huden bli mörkare utan att man måste sola. Melanotan verkar genom att stimulera kroppens naturligt förekommande alfa-melanocytstimulerande hormon (a-MSH), vilket orsakar melanogenes, en process där melanocyter (garvceller i huden) producerar melanin (pigment).

Vad är Melanotan?

Melanotan 2 (även kallad Melanotan II) är en syntetiskt producerad variant av ett peptidhormon som naturligt produceras i kroppen och som stimulerar melanogenes, en process som ansvarar för hudens pigmentering. Detta peptidhormon, kallat alfa-melanocytstimulerande hormon eller MSH, aktiverar vissa melanokortinreceptorer. MSH även har ett starkt inflytande på lipidmetabolism, aptit och sexuell libido via dessa melanokortinreceptorer.

Som ett resultat har Melanotan 2 aptitdämpande, lipolytiska och libidohöjande effekter förutom att främja solbränna utan solexponering. Melanotan 2 har också använts för att skydda användaren mot de skadliga effekterna av ultraviolett strålning från solljus på grund av dess melanogenesstimulerande egenskaper som inte kräver solning eller kostsamma besök på ett solarium.

Dessutom har Melanotan 2 och en liknande syntetiskt producerad variant, känd som PT-141, studerats i längd som ett potentiellt botemedel för behandling av sexuell dysfunktion; specifikt manlig erektil dysfunktion.

Var kan du köpa Melanotan 2?

Vill du köpa Melanotan online? Hos oss kommer Melanotan 2 direkt från leverantören själv, så vårt pris är ett av de lägsta på marknaden. Vår Melanotan är 99% ren, som beskrivs på webbplatsen. På vår webbplats kan du se kundrecensioner av Melanotan 2. Dessutom erbjuder vi snabb leverans över hela Sverige.

Brun utan sol året runt med Melanotan 2

Bli inte förvånad över att många av dina vänner inte har hört talas om Melanotan. Melanotan är en solbränningspeptid som stimulerar produktionen av melanin i kroppen för att främja en djupgående, naturlig solbränna. Att använda Melanotan är ett bra sätt att skydda sig från för mycket solexponering genom att öka nivån av melanin i kroppen inifrån. Melanin är din kropps naturliga reaktion på UV-exponering. Slutresultatet är en mörkare hud.

Uppenbarligen är nackdelen med för mycket garvning hudskador som UV-strålning kan orsaka. Detta kan leda till hudcancer och andra allvarliga hälsoproblem.

Hur fungerar det?

Melanotan 2 verkar genom att stimulera frisättningen av pigmentet melanin från huden. Mindre UV-exponering är nödvändig med Melanotan 2 jämfört med ”normal garvning”, och hudmörkningen som uppstår efter Melanotan-injektioner är djupare och varar längre än en individs ”normala solbränna”. Melanotan fungerar bäst (har de mest märkbara effekterna) på personer med ljusa hudtoner.

Möjligen effektivt för erektil dysfunktion

Tidig forskning tyder på att ge melanotan injicerad under huden hjälper män med erektil dysfunktion, alltså att uppnå och behålla en erektion. Detta är bra nyheter för många män som inte bara vill se bättre ut utan även prestera bättre.

Biverkningar

Melanotan kan orsaka illamående, magkramper, minskad aptit, rodnad, trötthet, gäspning, mörkare hud, spontan erektion av penis och andra biverkningar. Hos vissa människor, särskilt de med ljus hud, har en förändring av hudstrukturer, nya pigmentfläckar och hudcancer inträffat hos personer som använder melanotan.

Biverkningarna är generellt milda och brukar minska med tiden. Viss forskning tyder på att illamående kan minskas genom att injicera MT-II efter middagen eller före sänggåendet. Idrottare och kroppsbyggare har injicerat peptider som Melanotan 2 intermittent för att förlänga sin solbränna eftersom en solbränna med hjälp av Melanotan kan vara 2-3 gånger så lång som en normal solbränna.

Hur används Melanotan 2?

Peptiden levereras till dig i en injektionsflaska i en pulvertorkad form som måste rekonstitueras med sterilt vatten och sedan injiceras under huden (subkutant) där det absorberas i huden och sprids ut genom hela kroppen.

Fördelar med att använda Melanotan

Varaktig solbränna: Även om du slutar ta Melanotan kan en härlig solbränna vara i flera månader i taget utan att du får utsättas för solen och de skadliga UV-strålarna. I vanliga fall bleknar solbränna i under en månad.

Användbarhet: Kan tas i små laddningsdoser med fortsatt dosering tills önskad hudpigmentering uppnås. När du har uppnått önskad pigmentering behöver du bara dosera varannan vecka för att behålla samma pigment.

Minskad exponering för solljus (UV -strålar): När du tar Melanotan behöver du fortfarande exponering för solljus för att ämnet ska vara effektivt. Det kommer emellertid att göra det möjligt för användaren att få önskad solbränna under betydligt kortare tid.

Förhindra hudskador: Naturlig garvning är tänkt att vara kroppens sätt att skydda huden när den utsätts för UV-strålar. Men om du använder MT-2 så behöver du mindre solexponering och därmed skyddar de djupare lagren av din hud som också får mer pigmentering.

Solbränna håller längre: Om du slutar använda MT-2 bör din solbränna vara kvar i några månader utan att du behöver utsättas för sol. Detta är annorlunda än med en naturlig solbränna som försvinner efter ett par dagar och kräver ofta mycket solexponering.

Hur mycket produkt behövs för att bli brun?

Fitzpatricks huddiagram kartlägger skillnaderna i hudtoner, från ljusa till mörka. Diagrammet delar upp tonerna i sex kategorier.

I – Mycket ljus. Alltid bränd, aldrig brun.

II – Ljus hy, alltid brännskada men ibland brun.

III – Medium hud, ibland brännskador, alltid brun.

IV – Olivtonad, brinner sällan, alltid brun.

V – Brun hud. Bränner aldrig.

VI – Definitivt pigmenterad, bränner aldrig.

Hudtyp och dos

En hel garvningssäsong varar i cirka tre månader. Under denna tid beror mängden peptid som du måste ta för att hålla dig brun på din hudtyp.

I = 30 till 50 mg

II = 20 till 30 mg

III-VI = 10 till 20 mg

Melanotan 2: varför köpa hos oss?

Vi är stolta över att kunna erbjuda 99,9% ren Melanotan 2 i farmaceutisk kvalitet.

Våra toppmoderna laboratorier vakuumförseglar individuellt sterila injektionsflaskor med 99,9% rena farmaceutiska kvalitetspeptider som ett frystorkat fast ämne, utan tillsatta fyllmedel som mannitol, till skillnad från många billiga importsvaror som översvämmar marknaden och kan även innehålla skadliga kemikalier på grund av nedbrytning orsakad av lång transporttid och fluktuerande temperaturer.

Köpa Melanotan hos oss istället för att få ett ämne som är alltid färskt och förvaras i temperaturkontrollerade lager tills det skickas till din dörr.

Tack för att du väljer vår Melanotan 2 för bästa möjliga resultat och kvalitet!

Slutsatser

Melanotan är ingen behandling eller botemedel mot någonting. Det ska inte heller betraktas som en förebyggande behandling för hudcancer. Trots att denna solbränningspeptid är känd för att skydda huden genom den naturliga garvningsprocessen, är den inte i och för sig ett garanterat och fullständigt UV-skydd. Det är dock ett bra sätt för dem som inte kan sola att bli bruna utan sol året runt med minimal exponering för solen.