Kosttillskott

Här listar vi dom kosttillskott vi tycker är bäst på marknaden och vad dom har för användning beroende på om du vill bygga maximalt med muskler eller förbränna fett så effektivt som möjligt!

Du kan köpa dom här tillskotten hos Svenskt Kosttillskott eller Proteinbolaget

Proteinpulver

Hur man än vänder och vrider på det så finns det ett kosttillskott som står snäppet över alla andra och det är proteinpulvret. Det finns många olika sorter men vassle är den absolut vanligaste och billigaste, den har även bland den bästa upptagningsförmågan i kroppen så det är win/win. Klicka dig vidare till våra proteinpulver och se vad vi rekommenderar till just dig!

PWO

PWO eller pre-workout som det kallas är en blandnng av uppigande och prestationshöjande som intas före träning. Oftast är det koffeinbaserat och ger en rejäl boost inför ditt styrke eller cardiopass. Se vilka PWO’s som är populärast på marknaden och vilka som ger bäst tryck på vår PWO-Sektion!

Aminosyror

Aminosyror eller ”amino-acids” är ett sorts obundet protein som upptas väldigt snabbt av musklerna och har stora fördelar om du tränar hårt och mycket. Det används för att snabba på muskelåterhämtning och minska muskelnedbrytningen samtidigt som den snabbar på muskeluppbyggnaden. Välj dina Aminosyror här för att få bästa dealen!

Kreatin

Muskelökare

Gainers

Vitaminer, Mineraler och Omega-3

Bars

Fettförbrännare