greneke leasing

Finansiering och leasing med Grenke

greneke leasing

Alla företag som hyr kontorsutrustning behöver ett företagskonto. Och den som vill hålla ett företag igång måste se till att pengarna flyter. Här kommer Grenke in i bilden.

Grenke har över 40 års erfarenhet av att arbeta med små och medelstora företag.

Dom vet exakt vad du behöver. Därför erbjuder de idealiska finansiella tjänster, allt under ett och samma tak, oavsett om du har stora planer eller ett litet projekt. Dom verkar i Sverige och över hela världen.

Förutom traditionell leasing erbjuder Grenke många andra lösningar för att öka din prestanda och hålla ditt företag ekonomiskt stabilt.

Visste du att små och medelstora företag och frilansare kan få offentliga subventioner för leasinginvesteringar? Grenke samarbetar med dig för att hitta den bästa finansieringskällan.

Dom ger värdefullt stöd till nystartade företag och unga entreprenörer i form av utvecklingslån till överkomliga räntor.

Grenke leasing gör det möjligt för dig att ta det där steget till tillit. I stället för att betala hela anskaffningskostnaden för maskiner och system betalar du en överkomlig leasingavgift. Så du kan finansiera din leasade utrustning gradvis genom att betala i takt med att du tjänar pengar.

Det innebär i sin tur att du kan planera tryggt och utnyttja kreditfriheten från din bank och dina leverantörer. Gör en bra affär nu direkt och läs mer om vad Grenke kan erbjuda just ditt företag!